Nieuws over boekje 3 en 4

In de afgelopen maanden hebben wij ons verdiept in de literatuur voor onze geplande boekjes over hersenletsel, voor de docent en voor de werkgever. Een interessante zoektocht, waarbij wij veel mooie en duidelijke producten tegenkwamen met betrekking tot deze onderwerpen. Ook hebben wij gesproken met mensen uit het onderwijs- en werkgeversveld. Dit laatste ook vanuit de gedachte in hoeverre de boekjes, met onze opzet, een meerwaarde zijn in het veld.

Wij zijn van mening dat het NAH Masterplan deel 3 en deel 4 op dit moment geen toegevoegde waarde hebben. Niet alleen vanwege de heldere informatie die er al is voor de docent en de werkgever, ook omdat veel mensen nu vooral met (de gevolgen van) corona bezig zijn.

Toch gaan wij niet achter over leunen, integendeel! Wat u wel van ons kunt verwachten en hoe wij oa. docenten en werkgevers toch behulpzaam gaan zijn leest u hier.