Boekje 3 en 4

Dank u wel voor uw interesse in de boekjes van het NAH Masterplan. Met dit bericht willen wij u informeren over deel 3 (voor de docent) en deel 4 (voor de werkgever).

In de afgelopen maanden hebben wij ons verdiept in de literatuur voor onze geplande boekjes over hersenletsel, voor de docent en voor de werkgever. Een interessante zoektocht, waarbij wij veel mooie en duidelijke producten tegenkwamen met betrekking tot deze onderwerpen. Ook hebben wij gesproken met mensen uit het onderwijs- en werkgeversveld. Dit laatste ook vanuit de gedachte in hoeverre de boekjes, met onze opzet, een meerwaarde zijn in het veld.

Wij zijn van mening dat het NAH Masterplan deel 3 en deel 4 op dit moment geen toegevoegde waarde hebben. Niet alleen vanwege de heldere informatie die er al is voor de docent en de werkgever, ook omdat veel mensen nu vooral met (de gevolgen van) corona bezig zijn.

Toch gaan wij niet achter over leunen, integendeel! Wat kunt u verwachten?

We onderzoeken mogelijkheden voor een afasie-versie van deel 1
Met regelmaat krijgen wij de vraag of deel 1, de expert ben jezelf, geschikt kan worden gemaakt voor mensen met afasie. Daarom gaan we onderzoeken wat de mogelijkheden en de benodigde kosten zijn om deel 1 afasie ‘proof’ te maken.

We plaatsen informatieve links voor docenten en werkgevers
Om docenten en werkgevers toch tegemoet te komen plaatsen we hier links met betrekking tot hersenletsel in de school- en werksituatie, zodat je als docent of werkgever goede en informatieve producten heel gemakkelijk hier kunt vinden.

We houden het veld in de gaten
Uiteraard houden we alle ontwikkelingen in het veld, ook met betrekking tot werk en onderwijs in de gaten.

Via deze website kunt u op de hoogte blijven van onze activiteiten. Goede input wordt daarbij altijd gewaardeerd!